En av de viktigaste delarna i planeringen av ett framgångsrikt byggprojekt är grunden. Och för deras genomförande väljer du ofta skruvstolpar. Det är sant att många människor som arbetar med byggnadsarbete vet om dem, men få som märker fördelarna med skruvfundament.

1. Inget behov av att gräva marken för att ytterligare hantera miljön

Det finns olika sätt att installera fundament, men till exempel måste betong beakta behovet av att tillhandahålla ytterligare arbete - borrning och formning av marken och efter betong - för att hantera miljön. Uthyrning av specialutrustning och maskiner, arbetskraft - allt detta kostar extra. Du slipper många av dessa kostnader när du arbetar med skruvhögar. När du installerar skruvhögar behöver du inte gräva marken, arbetet är mycket mer effektivt. Och när du installerar fundamentet behöver du inte vända huvudet för miljöhantering - det finns ingenting kvar genom att skruva i skruvstolparna.

2. Grunder kan installeras när som helst på året

En av de främsta fördelarna med att installera skruvfundament eller lägga en grund för en terrass på ett skruvfundament är att du kan fortsätta byggnadsarbetet samma dag utan att vänta, till skillnad från att installera betongfundament - särskilt under den kalla perioden, när inställningstiden är särskilt lång och projektplaneringen måste förlängas. 

Om projektet är litet kan skruvhögarna monteras med ett handverktyg eller ett tillbehör till skruvmejseln. Men med större projekt och installation av skruvfundament med speciell pålsvarvutrustning kommer du att uppnå resultatet på några timmar eller en halv dag. 

3. Lämplig för en mängd primers

Ibland är det nödvändigt att fixa marken för att korrekt installera grunden för ett projekt - detta är en annan nyans av konstruktion, vilket kräver extra kostnader. Genom att välja skruvhögar kan du glömma det här extraarbetet - du skruvar pålarna i nästan vilken mark som helst och gör ditt projekt mer ekonomiskt.

Uppenbarligen lönar det sig att välja skruvhögar. Du kommer att undvika hårt fysiskt arbete, röran, markfixningsarbete, och du kommer att kunna genomföra projektet enkelt även under den kalla perioden. Skruvfundament - sparar definitivt tid och pengar.