FUNKTIONALITET OCH INDIVIDUELA LÖSNINGAR

Oavsett om det är hantverk eller ett stort affärsprojekt, skruvhögar kan tjäna dig framgångsrikt. Vi har många års erfarenhet av att installera olika projekt för både privata och offentliga kunder - att installera terrasser, stärka tillfälliga stängsel, installera tak eller små byggnader.

Inskruvningshögar är också idealiska för tillfälliga konstruktioner, eftersom de enkelt kan skruvas loss och återanvändas utan att skada marken - till exempel för staket vid sportevenemang och festivaler eller för hinder på byggarbetsplatser.

Vi erbjuder olika modeller och storlekar på skruvhögar beroende på terräng och mark. Våra kunder använder skruvhögar för att bygga lager, husbilar, terrasser och vägskyltar.

Vi strävar efter att etablera och bygga ett framgångsrikt partnerskap med ambitiösa byggföretag som försöker stärka sina tjänster med ett innovativt installationssystem för propellerfundament. Det är ett allt mer populärt och eftertraktat alternativ till traditionella betongfundament, vilket utökar marknadsmöjligheterna för våra partners. 

Är du en arbetsledare, designer eller representant för ett fastighetsutvecklingsföretag? Utnyttja våra erbjudanden. Vi kommer att tillhandahålla nödvändig hjälp, information om de produkter vi säljer och vilken utrustning som används. Många års erfarenhet av vårt team - för dina framgångsrika projekt!