DET BÄSTA valet när en snabb och ren grund behövs

Skruv högar - ett enkelt och effektivt sätt att installera fundamentet. Skruvfundament fungerar på samma sätt som betongfundament, men samtidigt ligger de betydligt före dem. Med skruvhögarna installerar du snabbt och enkelt en solid grund och kan börja bygga projektet direkt.

Skruvfundament - En bra lösning för hemman, utomhusterrasser, stugor, växthus, voljärer, garage, tak eller andra strukturer som flaggfästen, tillfälliga stängsel eller staket. Vi erbjuder en rad olika typer och storlekar av skruvhögar för att uppfylla kraven för alla projekt i din byggnad, var som helst. Oavsett om primern är mjuk eller hård - de inskruvade skruvhögarna är fullt fungerande och redo för vidare arbete, så det finns ingen anledning att slösa tid på att fixa primern eller vänta på att betongen stelnar.

Skruvhögar ersätter effektivt betongpelare och stöd. Med hjälp av skruvfundament kan du installera en perfekt struktur eller en liten byggnad. Så, innan du fastnar i betong, rådfråga BeBetona -experter så erbjuder vi den optimala lösningen för ditt projekts grundbehov - utan bekymmer, röror och långvarig betong.

Spara tid, pengar och ansträngning med BeBetonas -experter!

Varför välja en skruvfundament?

En av de viktigaste delarna i planeringen av ett framgångsrikt byggprojekt är grunden. Och för deras genomförande väljer du ofta skruvstolpar. Det är sant att många människor som arbetar med byggnadsarbete vet om dem, men få som märker fördelarna med skruvfundament.

Du behöver inte gräva marken för att hantera miljön ytterligare

Det finns olika sätt att installera fundament, men till exempel måste betong beakta behovet av att tillhandahålla ytterligare arbete - borrning och formning av marken och efter betong - för att hantera miljön. Uthyrning av specialutrustning och maskiner, arbetskraft - allt detta kostar extra. Du slipper många av dessa kostnader när du arbetar med skruvhögar. När du installerar skruvhögar behöver du inte gräva marken, arbetet är mycket mer effektivt. Och när du installerar fundamentet behöver du inte vända huvudet för miljöhantering - det finns ingenting kvar genom att skruva i skruvstolparna.

Stiftelser kan installeras året om

En av de främsta fördelarna med att installera skruvfundament eller lägga en grund för en terrass på ett skruvfundament är att du kan fortsätta byggnadsarbetet samma dag utan att vänta, till skillnad från att installera betongfundament - särskilt under den kalla perioden, när inställningstiden är särskilt lång och projektplaneringen måste förlängas.

Om projektet är litet kan skruvhögarna monteras med ett handverktyg eller ett tillbehör till skruvmejseln. Men med större projekt och installation av skruvfundament med speciell pålsvarvutrustning kommer du att uppnå resultatet på några timmar eller en halv dag.

Lämplig för en mängd primers

Ibland är det nödvändigt att fixa marken för att korrekt installera grunden för ett projekt - detta är en annan nyans av konstruktion, vilket kräver extra kostnader. Genom att välja skruvhögar kan du glömma det här extraarbetet - du skruvar pålarna i nästan vilken mark som helst och gör ditt projekt mer ekonomiskt.

Uppenbarligen lönar det sig att välja skruvhögar. Du kommer att undvika hårt fysiskt arbete, röran, markfixningsarbete, och du kommer att kunna genomföra projektet enkelt även under den kalla perioden. Skruvfundament - sparar definitivt tid och pengar.