LEVERANS AV VAROR

Alla artiklar i BeBetono.lt e-post Vi lagrar det i butiken, så vi levererar dem snabbt till dig på ett bekvämt sätt.

Leverans av varor beräknas enligt vikten av de köpta varorna.

Vi levererar större mängder varor inom 3 arbetsdagar i hela Litauen. Vi är stolta över att ha pålitliga logistikpartners som snabbt och säkert transporterar våra varor till de mest avlägsna hörnen i Litauen.

Ny! I Vilnius kan vi leverera varorna samma dag som leveranspartnern BULT.

Vi kan också genomföra brådskande leveranser till andra större litauiska städer. Om du lägger din beställning tidigt på morgonen ordnar vi leverans av försändelsen samma dag till busstationen med hjälp av vår leveranspartner "Blyg".

FÖRFARANDEN OCH VILLKOR FÖR LEVERANS AV VAROR

  1. Priser på varor som anges via e-post i butikens produktkatalog, är endast giltig vid köp av dessa varor via e-post. i affären. Produktpriser e-post i butiken är listade inklusive moms. Leveranspriser ingår inte.
  2. Bebetono.lt förbinder sig att leverera dina beställda varor efter betalning till den adress som anges i din beställning.
  3. Vid betalning via det elektroniska systemet levereras varorna inom 3 (tre) arbetsdagar från mottagandet av bekräftelsen från banken eller inom den tid som anges i beskrivningen av varan.
  4. Varorna levereras av BeBetono.lt eller vår auktoriserade kurir.
  5. Efter att du har undertecknat fraktsedeln anses frakten ha levererats (levererats) korrekt.
  6. Under leveransen av varorna måste du kontrollera varornas skick hos oss eller vår auktoriserade representant. Om du märker en kränkning av sändningen måste du markera den på fraktsedeln och skriva en frihandelshandlingsbrott mot sändningen. Om du signerar fraktsedeln utan kommentarer anses försändelsen vara i ordning.